Training voor ouders

de HOUD ME VAST TRAINING

Als je een kindje hebt gekregen kan het naast de vele mooie momenten ook spanning in je relatie geven. Slaapgebrek, irritaties, zoeken naar je rol als ouder en de zorg voor een kind kunnen ervoor zorgen dat je even niet meer op één lijn zit. Dat geeft een naar gevoel en heeft bovendien effect op jullie verbinding én jullie kind(eren).

Tijdens de training ‘ Houd me vast voor ouders met jonge kinderen’ ga je met elkaar in gesprek. In korte tijd kom je weer dichterbij elkaar, dit onder begeleiding van een psycholoog en/of relatietherapeut. Er ontstaat meer begrip en gevoel voor elkaar en jezelf en dat zorgt ervoor dat de ruzies en spanningen verminderen. Daardoor voelt je relatie weer fijn: een prachtig cadeau dat jullie aan elkaar en aan jullie kinderen kunnen geven.

Voor wie

De training is voor ouders met jonge kinderen in de leeftijd van 0-10 jaar, die graag naar hun relatie willen kijken zonder meteen in therapie te gaan. Na aanmelding volgt een telefonisch intakegesprek om te horen hoe jullie op dat moment in jullie relatie staan.

De training

De training bestaat uit twee dagen en een terugkomochtend. Aan de training doen maximaal zes (echt)-paren mee en heeft een gezamenlijk programma. Daarnaast geven de dagen veel ruimte om als paar apart met elkaar in gesprek te gaan. In het gezamenlijke programma zal niet inhoudelijk in gegaan worden op jullie specifieke problemen. Wij maken gebruik van videomateriaal en oefeningen.

Wanneer

De training wordt op dit moment niet in een groep gegeven. Wel bestaat de mogelijkheid om als stel de training te volgen. Ook als jullie geen kleine kinderen hebben!

Deze mogelijkheden zijn op de zaterdag ochtenden van 10.00 – 13.00 uur. In drie ochtenden ben je een stuk verder gekomen en zeker meer in verbinding met jezelf en je geliefde!

Afspraken hiervoor kan nadat je contact met mij hebt opgenomen. Jullie zijn van harte welkom, de resultaten zijn opmerkelijk goed!

We zijn nooit zo kwetsbaar als wanneer we liefhebben.
Sigmund Freud
Alles begint bij een verlangen.
Elk conflict verbergt een prachtige schat
Het hart verwelkt als het niet reageert op een ander hart.
Pearl S. Buck
Proef een verwijt eens als een bevroren verlangen