Visie Hartkracht10

Catherina Hofman

Visie verschijnt met een frisse windkracht 10 en een gezonde dosis humor. “Hoe minder vertroebeling, des te meer vertrouwen

Mijn visie is om het goede in de mens te belichten en aan te wakkeren. Ontmoeting mogelijk te maken doordat alles er mag zijn zonder oordeel. Mijn wens is om, middels Relatie- en individuele gestalttherapie, me in te zetten om mensen die vast zijn gelopen, op een toegankelijke en professionele manier verder te helpen.

Hartkracht 10 gaat over de mogelijkheid tot transformatie, zonder te willen veranderen of aan te passen. Een revolutie van het hart, een plek van dieper weten die je via aandacht en diep luisteren kan voeden. Daar wordt je niet gehinderd door vooroordelen en belemmerende overtuigingen. Een onmiddellijk – je verbonden weten – ontpopt zich als vanzelf en een ongekende balans tussen kracht en kwetsbaarheid.

Mijn visie is dat ik relaties beschouw als een voortdurende wisselwerking tussen mensen. Het samen op zoek gaan naar een evenwicht waarin ieder zich tegelijkertijd gedragen en uitgedaagd voelt, dit vormt de uitdaging in mijn werk. De relaties met onze dierbaren en naastbetrokkenen zijn van grote invloed op ons welzijn. Wanneer we zelf uit balans raken, raakt dit ook aan onze relaties en vice versa. Als de veiligheid terugkeert kan er verbinding tot stand komen, waarin een ieder zich gezien, gehoord en geliefd kan voelen. Het vraagt ook een talent van diep luisteren. Dit talent is bij iedereen aangeboren en kan je verder ontwikkelen en leren verdiepen. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Heldere mildheid is mijn kracht en dat is wat ik overbreng.

Aarzel niet en stel je vraag of maak een afspraak via het contactformulier (zie link hieronder) of bel me me voor een intake gesprek. (mocht ik niet kunnen opnemen, spreek dan in, je wordt heel spoedig teruggebeld).

We zijn nooit zo kwetsbaar als wanneer we liefhebben.
Sigmund Freud
Alles begint bij een verlangen.
Elk conflict verbergt een prachtige schat
Het hart verwelkt als het niet reageert op een ander hart.
Pearl S. Buck
Proef een verwijt eens als een bevroren verlangen